Expandit Backup Utility

Når man laver en fil-backup i Dynamics NAV (Navision), ved man ikke om den blev udført succesfuldt eller inkonsistent. Man vil altså først vide dette når man står i en situation, hvor man skal bruge sikkerhdsfilen – og der er det for sent.
ExpandIT Backup Utility gør det muligt dels at planlægge automatisk reglmæssig backup på et bestemt tidspunkt hver nat, hvor virksomheden er tom for personale. Samtidig bliver der sendt en email som fortæller hvordan backuppen er konsistent før det er for sent.
Der er ingen ændringer i Dynamics NAV (Navision), licensen eller i objekterne.

Hvilken version passer?
ExpandIT Backup Utility findes i tre versioner, Standard, Professional og Enterprise.
ExpandIT Backup Utility Standard kan med fordel anvendes i alle Navision installationer, mens ExpandIT Backup Utility Professional er designet til de organisationer, der ønsker at:
Komprimere backup-filen for at spare tid og backup-tape.
Afvikle flere instanser af fin.exe.
Logning af hændelser.
Navngive backup-filer (fortløbne numre, tid eller dato).
Fuld Command Line kontrol

ExpandIT Backup Utility Dynamics NAV (Navision),
– automatisk backup in 3 enkle trin:

Trin 1: Giv ExpandIT Backup Utility den nødvendige adgang til Dynamics NAV (Navision), og angiv, hvad du ønsker at tage backup af.
Trin 2: Angiv hvad du ønsker ExpandIT Backup Utility skal gøre når backup’en er gennemført eller hvis den opdager at noget ikke er som det skal være.
Trin 3: Planlæg kørslen i Windows’ Planlagte Opgaver.

Dynamics NAV´s (Navision), egen backup:
Backup er godt, men det er vigtigt at sikkerhedskopien er lavet rigtigt, så den er konsistent. Den sikre måde at tage backup på, der også kan genindlæses, er at benytte Navision’s egen backup funktion (Tools, Backup). Desværre skal man logge på systemet for at kunne afvikle denne funktion og hvis det eneste mulige tidspunkt er om natten kan det være kostbar løsning.
ExpandIT Backup Utility Standard og ExpandIT Backup Utility Professional er udviklet for at gøre det muligt at automatisere Dynamics NAV´s (Navision), egen backup funktion i Windows Planlagte Opgaver.
Yderligere sender ExpandIT Backup Utility en email når backup’en er afviklet, som oplyser om den pågældende backup er inkonsistent eller blev afviklet succesfuldt. Dermed har man mulighed for at rette fejlen og sikre virksomhedens data.

"With Backup Utility we could have saved one week of production downtime and our data Henrik Frandsen"

CIO, Falbe Hansen

Skal vi snakkes ved?

Har du brug for rådgivning eller sparring?