Expandit Mailit

Send regninger i PDF-format med digital signatur.
Send kontoudtog vedhæftet åbne regninger i PDF-format.
Send HTML-emails med personaliseret indhold igennem SMTP eller igennem Outlook.
Du kan enkelt og med en beskeden investering forøge pulsen i din virksomhed ved at sende Dynamics AX eller Dynamics NAV (Navision), dokumenter med email istedet for på papir. Jeres kunder og leverandører kan mærke når pulsen er høj og det smitter positivt af ikke blot på de direkte faktorer som cashflow og omsætningshastighed men også på det billede I tegner udadtil. Hvis I ønsker at orientere jeres kunder igennem nyhedsbreve kan ExpandIT MailIT sende personlige nyhedsbreve baseret på information fra AX eller Dynamics NAV (Navision).

Sådan bruges ExpandIT MailIT:

Send et tilbud:
Kundens ønske registreres enten over telefonen eller på en mobile computer med brug af eksempelvis ExpandIT Mobile CRM og fremsendes på email fra AX/NAV med tilbudet i HTML-format og vedhæftet i PDF-format.

Send en regning:
I bogføringsprocessen og på anfordring fremsendes regninger på email med HTML-krop og PDF-fil vedhæftet.

Send en rykker:
Kør en rykker ‘rapport’ hver anden uge og send emails til skyldnerne med kontoudtog i HTML-format og de ubetalte regninger vedhæftet i PDF-format.

Hvad er det ExpandIT MailIT kan?

ExpandIT MailIT er en teknologikomponent som binder bro mellem økonomisystemet og Windows miljøet, så man kan anvende forskellige Windows-produkter som eksempelvis Outlook, FAX-server og SMTP-server sammen med økonomisystemets funktionalitet.
Skal man eksempelvis rykke en kunde for manglende betaling, så sender man typisk et kontoudtog, som man gerne vil have ind i emailen. Her skal økonomisystemet tale med email-systemet på en sådan måde at både tal og layout er på plads.

Ofte vil man vedhæfte de forfaldne regninger i PDF-format, så man undgår den klassiske undskyldning med at regningen ikke er nået frem. Her skal økonomisystemet printe til en PDF-printer (inkluderet i MailIT) og bagefter skal email-systemet vedhæfte PDF-filerne, som ofte også skal signeres digitalt.

"With Backup Utility we could have saved one week of production downtime and our data"

Henrik Frandsen, CIO, Falbe Hansen

Skal vi snakkes ved?

Har du brug for rådgivning eller sparring?