Referencer

Gennem årene har vi været i kontakt med rigtig mange kunder og samarbejdspartnere, her kan du se, hvad nogle af dem siger om Dynamics Danmark og vore kompetencer.

It – en del af firmaet. Navision/ERP spiller en kæmpe rolle i vores virksomhed. Dynamics Danmark har altid sørget for, at det hele fugerer optimalt uden afbrydelser. Dynamics Danmark har haft ansvaret for udvikling og support af vores Navisionløsning, hvor de har været en kompetent sparringspartner ved valg og implementering af løsninger.
Thomas P. C. Jensen
Direktør, Nobelfresh ApS
Alle medarbejdere, der har været i berøring med Dynamics Danmark i forbindelse med diverse IT-opgaver, oplever Dynamic Danmark som særdeles kompetente med forståelse for forretningsprocesserne i vores virksomhed. De løser opgaverne på en måde, der også kan være med til at øge medarbejdernes forståelse for ERP systemernes sammenhænge. Dynamics Danmark er med til at udvikle virksomhedens bevidsthed om, hvor og hvordan der er plads til forbedringer. Dynamic Danmark angriber derers arbejdsopgaver på en struktureret måde og tager ansvar for, at disse løses så hurtigt som muligt til den rette pris og med den rigtige kvalitet.
Henrik Skov
Direktør, Eidorff Dental

Skal vi snakkes ved?

Har du brug for rådgivning eller sparring?